Vraag direct een
offerte aan!
Bij ons staat kwaliteit altijd voorop!

Voor echte kwaliteit slaagt iedereen bij Scheepsstoffeerderij Kromah!

Scheepssoffeerderij Kromah is een jonge en dynamische scheepsstoffeerderij die sinds 2001 gevestigd is in het Friese plaatsje Holwerd. Wij hebben ons met name gespecialiseerd in de plezierjacht- en caravanstoffeerderij maar ook de beroepsvaart weet ons goed te vinden. Omdat wij kwaliteit altijd voorop stellen is de keuze voor scheepsstofferderij Kromah een logische stap naar een prachtig eindresultaat.

Door de uitstekende kwaliteit, die onze zeer ervaren medewerkers leveren, is Scheepsstoffeerderij Kromah niet alleen een begrip in Friesland en omgeving maar in heel Nederland en zelfs het buitenland. U vindt onze prachtig afgewerkte producten overal terug. 

Voor de meest ingewikkelde klussen hebben wij altijd een wel een oplossing, of het nu ambachtelijk of modern uitgevoerd moet worden, bij Kromah Scheepsstoffeerderij slaagt u altijd. 

Wij leveren onze diensten zowel aan particulieren als aan de zakelijke markt. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom. Hier staan enkele voorbeelden van door ons gestoffeerde bootkussens. Ook kunt u hier de ruime collectie stoffen bezichtigen.