Vraag direct een
offerte aan!
Bij ons staat kwaliteit altijd voorop!

Service

Showroom en werkplaats:
In onze uitgebreide showroom kunnen wij u van deskundig advies voorzien betreffende de stoffering van uw product. Onze werkplaats beschikt over hoogwaardige apparatuur waarmee we de constante hoge kwaliteit kunnen blijven waarborgen. Scheepsstoffeerderij Kromah beschikt over een eigen vervoersdienst, zodat wij uw te stofferen caravan-, bootkussens of andere spullen desgewenst kunnen ophalen en veilig naar u terug brengen.

Adviezen:
Samen met u maken we een keuze uit ons zeer uitgebreide assortiment om daarbij altijd tot de beste materiaalkeuze te komen. Mocht een bepaald artikel niet in ons assortiment voorkomen dan kunnen wij u meestal binnen 24 uur helpen. Wij adviseren u graag over kleurgebruik en de toepassing van diverse materialen.

 

Kwaliteit:
Wij leveren uitsluitend hoogwaardige producten, gemaakt van de beste materialen en geproduceerd door vakmensen die de ambachtelijke techniek beheersen.

Garantie:
Wij staan voor de kwaliteit van onze materialen en werkzaamheden. Afhankelijk van de gebruikte materialen worden alle door ons geleverde diensten voorzien van een degelijke gerantie.Na aflevering geven wij 3 jaar gratis service op de gedane werkzaamheden.